Kategóriák

Gyártók

Beszállítók

Nincs szállító megadva

Öko vízkőtlenítő Delonghi

Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás
http://alkatreszek.org/1660-2296-thickbox_default/sony-playstation-4-kontroller-dualshock-4-.jpg Teljes méretű fotó

Sony Playstation 4 kontroller - DualShock 4

Sony Playstation 4 DualShock vezetéknélküli kontroller .
9211983 

Részletek

9211983

23 263 Ft‎

A DualShock 4 a PlayStation 4 elsődleges kontrollere. A DualShock 3-hoz hasonlóan Bluetooth 2.1+EDR-en keresztül csatlakozik a konzolhoz, ám ennek ellenére a DualShock 3 nem kompatibilis a PS4-gyel. A DualShock 4 számos újdonságot mutat fel elődeivel szemben, köztük a kontroller elejére beépített kétpontos kapacitív érintőpanelt, ami lenyomva maga is gombként funkcionál. A kontroller háromutas giroszkóp és szintén háromutas gyorsulásmérő segítségével támogatja a mozgásérzékelést, de a rezgő funkción is finomítottak elődjéhez viszonyítva. Energiaellátásáról egy nem eltávolítható,újratölthető 1000 mAh-es lítiumion-akkumulátor gondoskodik. A „közel végleges” kontroller 210 g (7,4 oz) tömegű, 162 × 52 × 98 mm (6.4 × 2.0 × 3.9 in) méretű, és gumi vagy maratott műanyag hátsó borítást kapott a tapadást elősegítendő.
A kontrolleren több kimeneti csatlakozó van, így egy sztereó jack-csatlakozó (3,5 mm TRS), amely támogatja a mikrofonos fejhallgatókat, egy micro USB port, egy kiegészítő port, de ezek mellett egy monó hangszóró is helyet kapott a kontrolleren. A kontrollert micro USB porton keresztül, külön erre a célra kialakított töltőállomáson vagy magával a konzollal (még ha az ki is van kapcsolva) lehet tölteni.[
A DualShock 4-en a következő gombok vannak: PS gomb, Share gomb, Options gomb, iránygombok, akciógombok (háromszög, kör, kereszt, négyzet), vállgombok (R1/L1), ravaszok (R2/L2), az analóg karok gombjai (L3/R3) és az érintőpanel gombja. A gombkiosztás számos eltérést mutat fel a DualShock 3 és a korábbi PlayStation kontrollerekkel szemben. A Start és a Select gombok funkciói az Options gombbal érhetőek el. A Share gomb segítségével a játékosok játékvideókat vagy képeket oszthatnak meg.Az analóg karokat és a ravaszokat a fejlesztők javaslatai szerint újratervezték. A karok konkáv felületűek.
A DualShock 4-en egy fénycsík is van, amely különböző színekben világíthat. A színek segítik megkülönböztetni a játékosokat, illetve figyelmeztetheti őket, ha például fogytán van az életcsíkjuk a játékban. A fénycsík a PlayStation Camera kamerával is kommunikál, az a kontroller fénycsíkja segítségével érzékeli a mozgást és a mélységet, hasonlóan a PlayStation Move gömbjéhez. A PS4 megjelenése előtt megjelent PlayStation Move kontrollereket is támogatja a rendszer.