Kategóriák

Gyártók

Beszállítók

Nincs szállító megadva

Öko vízkőtlenítő Delonghi

Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Az elektronikus szerződéskötés lépései
1. Regisztráció a webáruházba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
3. A webáruház a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Webáruház, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
4. A megrendelést követően 2-3 nappal, vagy a visszaigozáló emailben megadott határidőn belül a webáruház futárral juttatja el az árut.
5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Váci Pandora Bt nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei
1. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető
2. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze a kapcsolat menüpontban, vagy a visszaigazoló email válaszleveleként.
Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Adószám megadására regisztrációkor van lehetőség: Ha ön semmiképp nem kíván regisztrálni, a cégnév után írja az adószámot! 

Az elállási jogról.
Részletesen a jogszabályban >>itt<<olvashat róla.
Az  alkatreszek.org webáruház a visszaküldött alkatrészeket 1 héten belül visszafizeti átutalás, vagy postai csekk formájában, abban az esetben, ha az alkatrész nem került beépítésre, vagy ha bliszter csomagolásban van, a blisztercsomagás bontatlan. 
Alkatrészek beazonosításánél ne hagyatkozzon a képekre, nézze meg a tipusszámot, és ha nem biztos benne kérdezzen a kapcsolat menüpontban.

A jótállási kötelezettségről

  A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet a kis- és nagykereskedelem részére csak egyes tartós használati cikkekre vonatkozóan ír elő jótállási kötelezettséget. A jogszabály azonban lehetővé teszi, hogy a kereskedő a rendeletben foglaltaknál a vásárlókra nézve kedvezőbb jótállási feltételeket is vállaljon. Ez a helyzet az alkatrészek esetében is.
Az alkatrész szállítóink gyártói garanciát adnak, tehát minden esetben meg kell reklamálni a hibát a gyártónál.

 

Váci Pandora Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság.
Székhely: 2600, Vác Csányi krt 40 (A bt telephelye, nincs kiszolgálás és bolt a címen!)
Cégjegyzékszám: 13-06-0598029
Nyilvántartásba véve: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság 2007.05.21
Adószám: 22387424-1-13
Otp bank: 11742094-20177078-00000000

Kedves vásárlók!
A telefonos elérhetőség nem ügyfélszolgálat!
Azonban mindenre szívesen válaszolunk, legyen az alkatrész infó, vagy bármilyen segítség, esetleg reklamáció, szállítási probléma.
Kérjük az online felületen irják meg a kérdésüket, vagy info   kukaz haztartasialkatreszek.hu emailre.
Ha nem találják a keresett terméket/ szénkefét a webáruházban írják meg a készülék pontos tipusát, esetleg mérteket, minden adatot, amit tudnak, és megpróbáljuk beszerezni. 
Minden emailre aznap válaszolunk!(TEL.: 20-261-4900 Hétfő – Péntek 8-17h)