Kategóriák

Gyártók

Beszállítók

Nincs szállító megadva

Öko vízkőtlenítő Delonghi

Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás
http://alkatreszek.org/151-223-thickbox_default/magic-motion-mozgásérzékelős-távirányító.jpg Teljes méretű fotó

Magic Motion mozgásérzékelős távirányító AN-MR200

Magic Motion mozgásérzékelős távirányító
AN-MR200  AKB73295501

Részletek

AKB73295510

Kosárba

Az új Magic Motion mozgásérzékelős távvezérlőnek köszönhetően a tévékészülékek használata minden eddiginél egyszerűbb. A hagyományos távirányítókhoz képest a Magic Motion legfőbb újítása az, hogy a klasszikus nyomógombokat felcserélte a teljesen intuitív kezelőfelület és vezérlés. A távvezérlő négy újdonsággal szolgálja a felhasználók kényelmét: a hangfelismerés, a görgetés, a mozdulat-felismerés és a rámutatás funkciókkal. A felhasználók számára így még könnyebb lehet a barangolás a CINEMA 3D Smart TV-k menüpontjai és applikációi között. 
A Magic Motion távirányító úgy működik, mint egy számítógépegér. Egy okos TV sosem elég okos, ha túl komplikált kezelni a TV-t. A Magic Motion távirányítóval tudja a legkönnyebben irányítani LG Smart TV-jét. Csak mutasson, klikkeljen, és irányítson.
Pár TV tipus: 47LW980S, 50PZ950, 50PZ950S, 50PZ950W, 55LW980S, 60PZ950, 60PZ950S, 60PZ950W

A távirányító felprogramozásához szükséges az eredetileg a megvásárláskor a tévéhez adott "USB Dongle" is, mert anélkül a távirányítót nem lehet beállítani. A vásárlás után ennek a hiánya miatt adódó otthoni beállítási problémák miatt nincs módunk a távirányítót visszavásárolni. Az USB eszközt az interneten több helyen is külön beszerezhetjük, valamint ezt cégünk is külön megvásárolhatóan forgalmazza. A távirányító megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy a tévéjéhez eredetileg adott "USB Dongle" tartozék megvan-e.